2016. december 21., szerda

Kapros-tejszines lazac tesztaval



Nagy kedvencem a fustolt lazac,altalaban olyankor szoktam halas eteleket kesziteni amikor a ferjem ejszakas muszakban van,mivel o nem szeret semmilyen etelt ami a vizbol jon :) 
Na de nem baj,tobb jut nekunk a kisfiammal :) 
A kovetkezo isteni etel pedig pikk-pakk elkeszul.

-180g szeletelt fustolt lazac
-2dl tejszin
-kb 30g vaj
-1 db kissebb fej hagyma
-2-3gerezd fokhagyma
-kb 1ek aprora vagott kapor
-fel citrom leve
-bors
-200g teljes kiorlesu spagetti

A hagymat felapritom,majd a vajon puhara parolom.
A lazacot falatnyi darabokra vagom es rateszem a hagymara es feheredesig piritom,de ugyeljunk hogy ne kapargassuk nagyon,hogyne torjuk ossze a halat.
Raontom a tejszint es izesitem a kaporral,borsal es fokhagymaval.
Osszeforralom es rotyogtatom amig picit besurusodik,majd vegul hozza adom a citrom levet is.
A fustolt lazacot nem szoktam sozni,mivel alapbol sos annyira hogy az etelnek is eleg legyen.
Frissen fott spagettin talalom.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése